EatonEATON предлага енергийно ефективни решения, които помагат на нашите клиенти да управляват електрическата, хидравличната и механичната енергия по-ефективно, безопасно и устойчиво. EATON е посветен на подобряването на качеството на живот и околната среда чрез използването на технологии и услуги за управление на мощността. EATON има приблизително 96 000 служители и продава продукти на клиенти в повече от 175 страни.

http://www.eaton.eu/

LegrandLegrand е световният специалист в продуктите и системите за електрически инсталации и информационни мрежи.
Legrand предлага една от най-пълните оферти на продукти на пазара.
С разнообразие от 130 000 каталожни номера, Legrand гарантира, че ще намерите онова решение, което отговаря най-пълно на вашата електрическа инсталация или комуникационна мрежа.

http://www.legrand.bg/

NKTВодещ производител  в разработването, производството и маркетинга на висококачествени кабели, кабелни аксесоари и кабелни решения.

http://www.nkt.com.pl/

Bticino

Bticino e компания собственост на Legrand Group и е един от най-големите и важни производители в света в областта на ниско-волтажните електрически системи за жилищни и работни пространства, които обединяват разнообразни решения: комуникационни, контрол на осветлението, управление на звука, климатизацията и безопастността.

http://www.bticino.com/

WAGOWAGO Kontakttechnik GmbH& Co. KG е една от най-големите немски компании в областта на производството на продукти за електротехника,електроника, автоматика, сградна и индустриална автоматизация.

Прочетете повече >>

Ние имаме повече от 50 годишен опит и познания в областта на разработките, производството и пазара на иновативни компоненти за индустрията, инженерството и сградната автоматизация. WAGO е лидер не само в областта на технологията на пружинните клеми, а е наложил стандарти в индустрията с още много изобретения. Ние приемаме нови предизвикателства, водим в областта на разработките и налагаме нови стандарти. Ето защо WAGO е синоним на качество, надеждност и иновативност. 

http://global.wago.com/bg/

ElettrocanaliКабелни системи, Индустриални щепсели и контакти, Промишлени системи,Разпределителни кутии, Тръбни системи и аксесоари.

http://www.elettrocanali.it/en

KanluxФирмата предлага на своите Клиенти широка гама от модерни светлинни решения организирани в шест продуктови групи: архитектурни осветителни тела, външни осветителни тела, домашни осветителни тела, източници на светлината и допълнителен асортимент като електроинсталационно оборудване и модулна апаратура. Общо в офертата на Kanlux са достъпни повече от 1500 позиции.

http://www.kanlux.pl/bg/start/index

FEDE

FEDE е специализирана в производството на иновативна, изключителна и луксозна гама от ключове и контакти   www.fedebcn.com, декоративно осветление www.fedelighting.com и нова повърхностна система www.fedesurface.com. Това е PREMIUM BRAND за ценители, които съчетава традиции и иновации. Новаторската технология на FEDE включва най-съвременните електрически механизми. Декоративните повърхности на  FEDE са изработени от висококачествен месинг и други специално подбрани  материали като дърво, порцелан, гоблен и DuPont ™ Corian®. FEDE създава нови тенденции за висок клас декор с ексклузивни колекции като най-нова CRYSTAL DE LUXE е направена от SWAROVSKI ELEMENTS. Количеството на произведените продукти от тази серия е лимитирано. FEDE работи за най-взискателните клиенти, които оценяват качеството и които акцентират върху собствения си уникален стил на интериорен дизайн, защото стилът е личен избор за всеки проект за дома или интериорен дизайн,  защото разликата е винаги в малките детайли. Търсите ексклузивен дизайн, съчетан с модерни функции, то тогава вашият избор е именно FEDE.

VivaluxФирмата предлага широка гама продукти за осветление от над 600 артикула в различни продуктови групи, които намират приложение в дома, офиса, градината, производствените предприятия и търговските обекти.

http://vivalux.bg/

KOLARZ е основана във Виена, Австрия през 1918 г. Водена от страстта към светлината, фирмата съчетаваме традицията с най-новите иновации по отличителен и уникален начин. Занаятчийството с най-високо качество е тяхното мото. И резултатът: истински шедьоври в изкуството на осветлението от сърцето на Европа. Всеки продукт на KOLARZ е уникално творение, изработено от артистични умове и умели ръце, за да създаде перфектната атмосфера.

https://www.kolarz.com/

Създадена през 2000 г., REDO GROUP получава своята известност чрез иновации, качествено обслужване, като става бързо един от водещите доставчици на оборудване и осветителни решения.

https://www.redogroup.com/bg/

 GTV Lighting  е компания работеща на 40 пазара в Азия, Европа, Америка и Африка. Компанията осъзнато подхожда  към процеса на производство на осветление в съответствие с европейските и международните стандарти. Грижата за околната среда и образованието за енергийна ефективност са част от корпоративната им  социална отговорност. Философията на GTV Lighting  се основава на предположението, че висококачествените осветителни продукти и мебелни аксесоари не трябва да бъдат проектирани само за най-богатите. Това е  марка, която се произвежда с оглед на различни предпочитания на клиентите, подкрепя ги в индивидуални жилищни и офисни дизайни и предлага решения, които ще гарантират качественото им използване на пространството. Следва съвременните тенденции в дизайна, в които индивидуалният стил на интериора отразява самоличността на клиента, а подреждането на собственото му пространство е част от изграждането на собственото му аз. 

https://www.gtv.com.pl/lighting/en/

 

Седалището на продуктовата линия от серията BUSSMANN на EATON се намира в Burton-on-the-Wolds, Leicestershire (Обединеното кралство) и е част от подразделението EMEA за индустриален контрол и защита. EATON произвежда над 50 000 артикула от серията BUSSMANN, обхващащи решения за защита със стопяеми предпазители с широк спектър на  приложение: жилища, промишленост, моторна защита, преобразуване и разпределение на електро енергия.

 

Loading...