EatonMoeller е вече част от Eaton – създава се нов стабилен участник в бизнеса с електрическо оборудване с общ глобален пазарен фокус. Двете марки притежават много общи черти и много предимства за Вас.

Прочетете повече >>

В качеството на международна компания, ние заедно се стремим да бъдем по всяко време най-добрия доставчик за Вас - и да Ви предлагаме навсякъде по света единствени по рода си, висококачествени продукти, услуги и решения. Иновационната сила и качеството на продукта, които от много десетилетия са отличителна черта на Moeller, се запазват непроменени от Eaton и продължават да се развиват. Фирмата ще се доразвие с експертни познания и представяне, които могат да бъдат предложени само от водещ технологичен концерн. По този начин и нашите служители ще се гордеят, че са част от Eaton. С една дума, сливането е логично и се отразява повече от добре на съвместния ни бизнес. С интегрирането на Moeller от Eaton и приобщаването към електрическия сектор през април 2008 започна една нова ера. Силните страни на Moeller се запазват и продължават да се развиват от Eaton. Moeller е една от водещите компании в Германия и допълва портфолиото на марката Eaton и в международен мащаб. Това, което е отличавало Moeller през последните 100 години - единствената по рода си комбинация от немски инжинеринг и гъвкави, ориентирани към клиента бизнес практики ще се запази и ще бъде доразвито от Eaton. Допълнителни продуктови гами – от средното напрежение до разклонителната кутия. Когато две фирми започнат да предлагат заедно услугите си, продуктовото портфолио се уеднаквява и изчиства, както се случва обикновено. При Eaton и Moeller не е така. Тук портфолията се допълват и предлагането на продуктите се удвоява. Eaton може да прибегне към иновативния асортимент на Moeller и да предложи по-голям диапазон от възможности за сградна и индустриална автоматизация, от средното напрежение до разклонителната кутия. Ние сме на разположение на нашите клиенти – по целия свят. Eaton е насочена към потребителите по-добре от всеки друг на пазара: Предлагаме професионалисти в търговията и услугите, точно там, където те са необходими, ние работим по 70 000 служители и нашата компания е представена в 150 страни по целия свят. Изключително обслужване – с нас Вие постигате Вашите цели. Eaton се занимава не просто с доставка на желания продукт в желания момент на желаното място, а доставя също така съвсем специфични логистични и подходящи решения според Вашите нужди. Благодарение на цялостната ни дистрибуторска мрежа, ние сме опитен и успешен партньор и поемаме грижата за това, всички продукти да достигат безпроблемно до нашите клиенти. Пълно покритие на пазара по цял свят с продукти, отговарящи на всички международни стандарти. Както много други неща, така и по отношение на присъствието в различните региони по света, Eaton и Moeller се допълват като фирми. В пазарите съответстващи на стандарта IEC са се утвърдили компонентите на Moeller – а в тези използващи стандарта UL/CSA, Eaton играе водеща роля. Сега всеки клиент разполага с високо инженерно качество и ноу-хау в научните изследвания и разработката на продукти - независимо от приложимите стандарти.

http://www.moeller.bg/

LegrandLegrand е световният специалист в продуктите и системите за електрически инсталации и информационни мрежи.
Legrand предлага една от най-пълните оферти на продукти на пазара.
С разнообразие от 130 000 каталожни номера, Legrand гарантира, че ще намерите онова решение, което отговаря най-пълно на вашата електрическа инсталация или комуникационна мрежа.

http://www.legrand.bg/

NKTВодещ производител  в разработването, производството и маркетинга на висококачествени кабели, кабелни аксесоари и кабелни решения.

http://www.nkt.com.pl/

Bticino

Bticino e компания собственост на Legrand Group и е един от най-големите и важни производители в света в областта на ниско-волтажните електрически системи за жилищни и работни пространства, които обединяват разнообразни решения: комуникационни, контрол на осветлението, управление на звука, климатизацията и безопастността.

http://www.bticino.com/

WAGOWAGO Kontakttechnik GmbH& Co. KG е една от най-големите немски компании в областта на производството на продукти за електротехника,електроника, автоматика, сградна и индустриална автоматизация.

Прочетете повече >>

Ние имаме повече от 50 годишен опит и познания в областта на разработките, производството и пазара на иновативни компоненти за индустрията, инженерството и сградната автоматизация. WAGO е лидер не само в областта на технологията на пружинните клеми, а е наложил стандарти в индустрията с още много изобретения. Ние приемаме нови предизвикателства, водим в областта на разработките и налагаме нови стандарти. Ето защо WAGO е синоним на качество, надеждност и иновативност. 

http://global.wago.com/bg/

ElettrocanaliКабелни системи, Индустриални щепсели и контакти, Промишлени системи,Разпределителни кутии, Тръбни системи и аксесоари.

http://www.elettrocanali.it/en

KanluxФирмата предлага на своите Клиенти широка гама от модерни светлинни решения организирани в шест продуктови групи: архитектурни осветителни тела, външни осветителни тела, домашни осветителни тела, източници на светлината и допълнителен асортимент като електроинсталационно оборудване и модулна апаратура. Общо в офертата на Kanlux са достъпни повече от 1500 позиции.

http://www.kanlux.pl/bg/start/index

FEDE

FEDE е специализирана в производството на иновативна, изключителна и луксозна гама от ключове и контакти   www.fedebcn.com, декоративно осветление www.fedelighting.com и нова повърхностна система www.fedesurface.com. Това е PREMIUM BRAND за ценители, които съчетава традиции и иновации. Новаторската технология на FEDE включва най-съвременните електрически механизми. Декоративните повърхности на  FEDE са изработени от висококачествен месинг и други специално подбрани  материали като дърво, порцелан, гоблен и DuPont ™ Corian®. FEDE създава нови тенденции за висок клас декор с ексклузивни колекции като най-нова CRYSTAL DE LUXE е направена от SWAROVSKI ELEMENTS. Количеството на произведените продукти от тази серия е лимитирано. FEDE работи за най-взискателните клиенти, които оценяват качеството и които акцентират върху собствения си уникален стил на интериорен дизайн, защото стилът е личен избор за всеки проект за дома или интериорен дизайн,  защото разликата е винаги в малките детайли. Търсите ексклузивен дизайн, съчетан с модерни функции, то тогава вашият избор е именно FEDE.

VivaluxФирмата предлага широка гама продукти за осветление от над 600 артикула в различни продуктови групи, които намират приложение в дома, офиса, градината, производствените предприятия и търговските обекти.

http://vivalux.bg/

KOLARZ е основана във Виена, Австрия през 1918 г. Водена от страстта към светлината, фирмата съчетаваме традицията с най-новите иновации по отличителен и уникален начин. Занаятчийството с най-високо качество е тяхното мото. И резултатът: истински шедьоври в изкуството на осветлението от сърцето на Европа. Всеки продукт на KOLARZ е уникално творение, изработено от артистични умове и умели ръце, за да създаде перфектната атмосфера.

https://www.kolarz.com/

Създадена през 2000 г., REDO GROUP получава своята известност чрез иновации, качествено обслужване, като става бързо един от водещите доставчици на оборудване и осветителни решения.

https://www.redogroup.com/bg/

 

Loading...